algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 12°
12°

Carta oberta al Sr. Batle

Fa uns 20 anys molts de ciutadans i ciutadanes de tota edat sortírem al carrer amb una veu: «PARC SÍ, PÀRQUING NO», per tal de salvar un lloc emblemàtic al peu de la Murada. Aquests crits (i el pagamant amb doblers públics amb el corresponent negoci per a l'empresa privada) varen fer possible que avui, en lloc de cotxes, tinguem una zona de passeig incloent un llac, projecte que dit de passada no agradava a tothom, ja que es criticà l'excessiva zona dura, però així i tot més valia el Parc de la Mar que el pàrquing.

Segur Sr. Batle que vostè no hi va esser, en aquella manifestació, i potser per això la seva sensibilitat no estigui molt desenvolupada per tal de dotar la ciutat d'una zona arbrada, amb plantes i arbres que puguin arrelar ben endins.

Vostès, quan feren aquella festa, per, és clar, sortir a la foto, parlaren del Parc de les Estacions i segur que fer aquelles dues tanques publicitàries degué costar un grapat de duros, unes tanques amb molts d'arbres i verdor.

El verd s'ha anat envellint com el projecte d'un gran parc, i el que queda, i del que no parlaren en aquella festa, és únicament un «PARC-QUING».

Els ciutadans, molts de ciutadans, ens sentim enganats i així ho hem expressat, i com que a vostè no li agrada que li diguin el que volem i el que no volem, s'amaga darrera la pedra dient que és tan sols una campanya per desprestigiar-lo. Però vostè sap que no és això.

El que demanam, perquè estimam la nostra ciutat i volem que cada cop esdevengui més habitable, més solidària (no és això el que vostè diu sempre?), és que es faci un PARC com necessitam i ens mereixem. I també per això hem demanat i demanam que no s'urbanitzi Son Quint, que es rehabiliti el centre històric, bons equipaments a les barriades, ... però, és clar, nosaltres no tenim interessos econòmics ni aspiracions de poder, únicament ESTIMAM LA NOSTRA CIUTAT.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris