algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

El Bàsquet Muro celebra matances

El club murer combinà la cultura i l'esport amb les tradicions

S.R.C. Santa Margalida.

El Bàsquet Muro repetí nn dia de matances, a la Bodega Galmés Ribot, de Santa Margalida. Entre els convidats hi havia el Conseller d'Esports del Govern Balear, Mateu Cañellas, i el de Turisme, Francesc Buils, entre d'altres.

La jornada començà amb la matança del porc i l'elaboració de les tradicionals sobressades i botifarrons. Els jugadors del club, acompanyats pels tècnics varen ser molt actius en aquesta faceta, notant-se l'experiència de gran part d'ells. Al mateix temps es preparà el tradicional menjar, arròs brut i frit mallorquí.

El club murer va combinar, un any més, les tradicions illenques, en aquesta cas les matances i la bodega de vins, amb la cultura i l'esport. Les bodegues Galmés Ribot disposen d'un vi espeicalment dedicat al Bàsquet Muro. L'artista murer Carbonell realitza un dibuix per l'etiqueta de la botella i també una litografia amb el bàsquet com a motiu principal.

El Bàsquet Muro, presidit per Miquel Ramis, s'ha col·locat en pocs anys entre els clubs líders de l'Illa, desplaçant el bàsquet a altres esports amb més tradició a Muro.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris