nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
16°

L'Eurobàsquet 2007 ja té el «sus»

El regidor de Palma Rafel Duran acudí ahir a l'acte de presentació

Alberto Ruiz-Gallardón, batle de Madrid, i José Luis Sáez, president de la Federació Espanyola, obriren oficialment l'Europeu d'Espanya 2007 en el pavelló Madrid Arena de la capital amb la presentació del Comitè Organitzador i, al mateix temps, del logotip i la imatge visual del campionat. L'acte presentà l'Europeu que tindrà lloc el setembre del 2007 davant les autoritats locals d'Alacant, Granada, Sevilla i Palma, les quatre subseus de la primera fase del torneig.

De fet, el director general d'Esports, Josep Lluís Ballester, i el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma, Rafel Duran, acudiren ahir fins a Madrid per estar presents a l'acte de presentació. El nou pavelló plurifuncional que s'està construint vora Sant Ferran i que tindrà capacitat per a més de 7.000 espectadors albergarà els partits que es disputin a Palma.

Ballester i Duran exposaren al comitè organitzador de manera informal de quin és l'estat de les obres i reiterà que estarà finalitzat en temps més que suficient. Un vídeo amb imatges de les ciutats que albergaran l'Eurobàsquet precedí durant la presentació el logotip del campionat -la silueta d'una pilota groga sobre fons vermell, amb l'escut de la Federació Internacional de Bàsquet davall.

El president de la Federació Espanyola, José Luis Sáez, explicà que «s'ha treballat molt per arribar a aquest moment i l'èxit, en part, se l'han d'apuntar els membres de la candidatura Madrid 2012. Ells foren els que animaren la Federació Espanyola a ficar-se en aquest petit embull». Ruiz-Gallardón apuntà que «l'Europeu 2007 és una nova ocasió perquè Madrid satisfaci plenament la profunda vocació que té per l'esport i reiteri les raons per les quals genera una creixent confiança entre els organismes internacionals relacionats amb l'esport».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris