nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
19°

De l'NBA al Drac Inca

El Drac presentà ahir el pivot alemany Jan-Hendrik Jagla

De l'NBA al Drac Inca. L'alemany Jan-Hendrik Jagla (25-VI-1981) fou presentat ahir com a nou jugador del Drac Inca fins a final de temporada, tot i que el contracte és prorrogable si s'aconseguís l'ascens a l'ACB. Tallat per Los Angeles Clippers, Jagla és un pivot alemany que, a més d'aportar centímetres (2,12 d'alçada), pot jugar també a posicions exteriors.

El president Joan Rubert assegurà que agraí durant la presentació la bona feina del director esportiu «Willy Villar i el tècnic José Luis Abós per la ràpida resposta després de la fuga d'Isma Torres». Rubert es mostrà satisfet per la trajectoria de l'equip i recordà que quan es decidí comprar la plaça de LEB-1 «ja sabíem que havíem de fer un projecte ambiciós». El president del Drac Inca demanà així mateix suport per a l'equip demà davant el CAI Saragossa i recomanà a l'afició que «gaudeixi d'aquests bons moments».

Vicenç Grande, patrocinador del club, explicà que la junta directiva li havia demanat suport per aconseguir el fitxatge de Jagla i que la seva resposta havia estat positiva. Assegurà, així mateix, que Jagla havia protagonitzat una fita històrica, ja que havia crescut dins l'avió, tota vegada que es pensaven que feia 2,09 d'alçada i arriba fins als 2,12.

Jagla reconegué que poc sabia de la Lliga LEB, però afirmà que un equip situat a la zona capdavantera ha de ser bo. «Sé que el Drac Inca està a la zona capdavantera de la Lliga. Crec que puc aportar rebots i provocar desajusts al rival. Esper adaptar-me ràpidament i debutar demà», digué el pivot alemany. El tècnic del Drac Inca José Luis Abós, per la seva part, es mostrà molt satisfet per la incorporació de Jagla. «Esper que ens ajudi tant en defensa com en atac. Necessitàvem un jugador gran, que intimidàs. És polivalent, i també pot jugar més lluny de la cistella... A Gijón guanyàrem, però teníem l'equip disminuït. La incorporació de Jagla és important», digué.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris