nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 10°
19°

El Drac Inca continua reforçant l'equip

Lolo Castro i José María Pradera són les dues darreres incorporacions a la plantilla


El base Lolo Castro i l'aler José María Pedrera foren presentats ahir com a nous jugadors del Bàsquet Inca per la propera temporada. Durant la presentació el president del club del Raiguer, Joan Rubert, destacà que són dos jugadors amb experiència dins la LEB 2 i afegí: «Estam convennçuts que vénen aquí amb el repte d'aconseguir el nostre únic objectiu: tornar a la lliga LEB».

El gallec Lolo Castro, de trenta anys, prové del Rosalia de Castro, i es troba molt il·lusionat d'estar amb el seu nou equip. Assegura que intentarà «aportar el màxim pel club per intentar aconseguir l'ascens». A més el jugador va destacar que ha fitxat per l'Inca per la «bona relació, fins i tot amistat», que té amb l'entrenador Juan Díaz i també perquè el club del Raiguer ja fa anys que estava interessat a fitxar-lo. «Dos fets que han desequilibrat la balança a favor del Drac Inca», explicava el jugador.

Per altra banda, José María Pedrera prové de l'Autocid Ford Burgos, i es va crear en les categories inferiors del Barcelona, equip en el qual jugà tres temporades (90/93). El jugador de trenta-un anys, natural de Plasencia ja va estar a punt de fitxar pel Bàsquet Inca la temporada 2001/02, però no va superar les proves físiques per una lesió al genoll que el va mantenir fora dels terrenys de joc durant un any.

Ara l'aler està «molt il·lusionat» per fitxar finalment per l'Inca. «Vénc al club amb moltes ganes de donar-ho tot, aconseguir l'ascens que és molt important i sobretot, disfrutar molt».

Pel que fa a l'únic objectiu que té tant el club com el patrocinador, que és ascendir, ambdós jugadors saben que es pot aconseguir però que no serà fàcil. «Abans de pensar a aconseguir l'objectiu d'ascendir a LEB, hem d'anar aconseguint uns objectius parcials com són tenir un equip fort, competitiu, per sortir a guanyar cada partit i guanyar-los. Sense aconseguir aquests petits objectius no podem pensar en aconseguir l'ascens», explica Pedrera, i per la seva part Lolo Castro afegí: «Hem de crear un equip compacte, amb una identitat de joc que la coneguem tots i amb una filosofia guanyadora».

L'entrenador del Drac Juan Díaz, que va estar present a la presentació dels jugadors, lloa els seus dos nous fitxatges. «Són dos jugadors molt diferents que poden aportar molt a l'equip», digué el tècnic explicant que el base Lolo Castro és un bon jugador per mantenir la possessió en els moments finals del partit o per crear joc en aquells moments en què l'equip es troba bloquejat.

De José Pradera l'entrenador destacà que és un jugador extern gran, que tant por jugar de cara com d'esquena i que té un bon joc per fora i que també pot actuar de pivot quan sigui necessari.

Pel que fa a la gran quantitat de cares noves que presenta el seu equip, Juan Díaz explicà: «Tenim bones individualitats i ara sols falta crear un bloc col·lectiu, però no serà difícil perquè els jugadors tenem ganes de treballar i de fer les coses bé».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris