algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Sergio Rodríguez té passió pel Drac Inca

L'escorta ha refusat ofertes millors per continuar lligat dos anys més al conjunt del Raiguer


L'escolta madrileny Sergio Rodríguez ha refusat importants ofertes i ha decidit renovar el seu contracte amb el Drac Inca per les dues properes temporades, demostra així la reva passió pel club mallorquí.

«Sergio ha renunciat a ofertes esportives i econòmiques superiors a la nostra per quedar-se aquí, i això és molt important per nosaltres». Axí ho explicava el presient del club mallorquí, Joan Rubert, en una roda de premsa oferida ahir a la seu de la constructora Drac, en què estigué acompanyat del mateix jugador i del representant del Grup Drac, Biel Company.

Per la seva part el jugador va explicar: «l'interès mostrat per la directiva i el patrocinador per fer-se de nou amb els seus serveis és una de les raons per les quals em quedo a l'illa», on assegurà que «es troba molt a gust, feliç i molt apreciat».

Pel que fa a la nova categoria on militarà l'equip del Raiguer, la LEB-2, Rodríguez advertí que «la competitivitat i duresa d'aquest campionat és comparable al de la LEB-1».

El madrileny és un jugador complet, molt resolutiu des de la línea de 6,25 i es perfila com un dels millors jugadors de la categoria. El president Joan Rubert es mostrà satisfet per la continuïtat de Rodríguez. «És un jugador molt important pel nostre equip. Estam molt contents que hagi renovat, no tan sols pel seu rendiment esportiu sinó també pel seu caràcter, que el converteix en una peça fonamental dins del vestidor», digué Rubert i recordà que a pesar d'haver culminat la temporada amb el descens, el rendiment del jugador durant la campanya ha estat molt bo.

Rodríguez, escolta de vint-i-sis anys, és el quart jugador que formarà part de la plantilla del Drac Inca per la propera temporada, després de la contractació de Joan Riera i de la continuïtat d'Albert Alzamora i Toni Carrasco, que tenen contracte en vigor. També cal tenir en compte que l'americà Stevie Johnson, que ha jugat al Drac aquesta darrera temporada, està molt a prop de perllongà el seu contracte amb l'equip inquer.

L'equip comença a treballar el dia 26 d'aquest mes, i per aquesta data el president assegura tenir «la plantilla completa». La nova formació de jugadors haurà de ser molt competitiva perquè l'unic objectiu, segons afirma Joan Rubert, és «recuperar la categoria perduda».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris