nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín:

L'Alacant col·locà el Drac Inca en el pou

El grup d'Oliete va ser humiliat en el pavelló del Lucentum i és ara el darrer de la classificació

LUCENTUM 83
DRAC 61

LUCENTUM ALACANT (34+49): Gil (3), Douglas (11), García (5), Wilson (14), Baldo (17) "cinc inicial", Prigioni (12), Smith (4), Manu Gómez (6) i Moreno (11). Eliminat: Manu Gómez.
DRAC INCA (31+30): Grimau (2), Navalón (3), Montañana (8), Willy Villar (14), Stuckey (20) "cinc inicial", Puyada (4), Bordas i Berto Alzamora (10).
Sense eliminats.
ÀRBITRES: Pérez Niz (Illes Canàries) i Terreros (la Rioja).

Ens hem de començar a demanar cap on va el Drac Inca. Després de les sis primeres jornades, el grup d'Oliete s'ha instal·lat en la masmorra. Ara com ara, l'aritmètica denuncia que el conjunt balear és el pitjor equip de la Lliga. A la coneguda falta de recursos s'ha unit ara la puerilitat amb qèe alguns dels seus jugadors fonamentals es mouen, els qui en principi haurien de suportar més la pressió. No fa falta donar gaire noms, però gairebé ningú en aquest equip no és qui era abans.

Drac Inca rebé a Alacant una humiliació en tota regla. De fet, si és possibble escollir com perdre un partit, en va elegir la pitjor manera. Assolint el punt zero del seu repertori, especialment en el segon temps, que resultà esperpèntic. El treball defensiu que realitzà el Drac Inca durant el primer temps va tenir en les pèrdues de la pilota el principal element alleujador. Aquesta falta d'equilibri condicionà en excés el seu joc i és un aspecte que es projectà en el marcador. De fet, només Stuckey, amb 12 punts en el primer temps, va mostrar un poc de solvència en atac.

Villar també hi col·laborà "tres cistelles triples", però ningú més. Alacant sempre funcionà a estirades, va viure molts d'embussos, però el talent del seus jugadors li va permetre refer-se de gairebé tots els problemes. La segona part va ser una broma de molt mal gust.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris