algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Larry Richardson abandonarà la disciplina del Bàsquet Inca

El club vol arribar a un acord amb el jugador en les pròximes hores

L'aventura de Larry Richardson en el Drac Inca viu les seves darreres hores. El jugador abandonarà el club els pròxims dies després que el seu rendiment no hagi convençut ningú. La directiva així ho decidí ahir vespre a la junta gestora i ara ja ha mogut fils per aconseguir els serveis d'un jugador que pugui oferir més garanties ofensives. La cúpula del club des Raiguer no ha volgut retardar més una decisió que no es podia fer esperar, especialment després del mal començament de Lliga que està protagonitzant l'equip, que tan sols ha guanyat un partit dels quatre que s'han disputat fins ara.

Els màxims responsables del club tenen previst reunir-se en les pròximes hores amb el jugador i amb el seu representant, José Antonio Lacalle, per tal d'arribar a un acord econòmic perquè el pivot abandoni la disciplina de l'equip. Tot aquest enrenou arriba poc abans de la visita d'un dels millors equips de la categoria, el Tenerife Baloncesto SAD, que s'enfrontarà amb els inquers dijous. És molt possible que José Luis Oliete pugui disposar encara dels serveis de Richardson, però l'americà ja tindrà els dos peus fora del club.

Larry Richardson mai no s'ha adaptat. Segons el president del club, Sebastià Penya, el jugador «no ha acabat de fer-se amb els companys. Se'l veu distant i s'ha acabat notant en el seu rendiment a la pista». «No s'ha espavilat "continuà Penya" i és un luxe innecessari tenir un jugador estranger a la banqueta. Ja se li ha acabat el crèdit i aquesta setmana es prendrà una determinació», conclogué Penya.

La solvència econòmica del club està tocada i aquest ha estat el gran problema que ha hagut d'afrontar una directiva que, des del primer moment, va veure que el jugador format a la Universitat d'Indiana no tendria una llarga vida sota les ordres de José Luis Oliete. La decisió s'ha endarrerit més del compte, però arriba amb prou temps per reaccionar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris