nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

León, un visitant de luxe per al Drac Inca

El conjunt d'Abós, sense Cabral ni Montañana, rep el líder i màxim favorit per pujar a ACB

El Palau d'Inca viurà avui vespre un altre d'aquells partits amb clar regust a elit, amb la visita d'un Baloncesto León que abandonà la temporada passada l'ACB i ara cerca urgentment el seu retorn.

La cúpula rectora lleonesa decidí que el trànsit per la LEB havia d'ocupar el menys temps possible, i per aquest motiu no es va estar de res per formar la millor plantilla de la categoria. Si es mira les posicions exteriors, Toñin Llorente, Jaume Morales, Enrique Fernández o Miguel Àngel Reyes acumulen un bon grapat d'anys jugant a l'ACB, i joves valors com Nacho Ordín o Julio Alberto González creixen dia a dia. I si es pega una ullada dins la pintura, els dos americans són sòlids i de garanties (Ron Coleman i Michael Wilson), mentre que el recanvi és el mallorquí Martín Ferrer, capità de l'equip i amb més protagonisme enguany que en campanyes precedents.

Tota aquesta orquestra està sota la batuta d'un home de la casa, Roberto Herreras, que ha aconseguit dirigir l'equip amb encert cap al lideratge de la competició. El seu primer tram de la temporada fou excels, si bé està fluixejant en els darrers compromisos. I aquest és un dels punts a favor amb què compta el Drac Inca avui vespre. Un altre factor molt important és la seva fortalesa al Palau, on només ha perdut un partit, contra el Múrcia. En els compromisos a la ciutat del Raiguer ha demostrat que, quan la concentració l'acompanya i s'afegeix a la duresa defensiva, no hi ha rival que pugui amb ells, amb especial esment a la capacitat per resoldre finals igualats.

L'equip de José Luis Abós continua amb la baixa de Miguel Àngel Cabral, jugador que hauria vingut de primera per mirar d'aturar un aler alt com és Miguel Àngel Reyes, capaç de jugar de cara i d'esquenes a la cistella. Malgrat això, l'absència de Cabral, dissortadament, és una circumstància a la qual ja s'hi han acostumat. La que sí serà difícil de cobrir serà la baixa de Miguel Alberto Montañana. El pivot valencià està realitzant una campanya superba, i el seu treball s'ha convertit en fonamental per les aspiracions inqueres. La dura tasca d'aturar la parella Coleman-Wilson quedarà reduïda al lluitador Javier Crespo i a Santi Aldama, a més del que pugui aportar Kelby Stuckey, més anotador i rebotador que no pas defensor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris