nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
13°

Drac Inca torna a citar l'afició

Els rectors del Drac Inca volen que la festa al Palau sigui de divendres a divendres i, després de l'èxit aconseguit al partit contra el Bàsquet Manresa, repetiran tot l'entramat perquè els plens se succeeixin.

Així, tant el director comercial, José Orts, com el director general del club del Raiguer, José Antonio Artigas, han rebut la benedicció de la directiva per continuar endavant amb les mesures necessàries per tornar a omplir el Palau.

I, seguint el mateix eslògan («Mallorca omple el Palau»), a partir d'avui es posen a la venda les entrades pels dos propers compromisos, contra el Múrcia, aquest divendres, i contra el Huelva de Paco Olmos, el dijous 21 de desembre. Els preus (1.700 un partit, 2.000 si es compren les dues) són una invitació explícita perquè es comprin les dues, per assegurar una gran entrada contra dos potents conjunts. Els menors de 14 anys, com sempre, entren de franc.

A més, tot el sistema de trens i autobusos per tota l'illa continuarà vigent, per facilitar el desplaçament dels aficionats de tot Mallorca. José Artigas assegurà que «volem involucrar tot Mallorca amb el Drac Inca, i que vénguin i vegin tot l'espectacle del bàsquet. Hem de continuar creant afició». Mentre que Orts confirmava que tots els «shows» que hi hagué contra Manresa continuaran efectuant-se... Això sí, s'espera que el marcador no es torni a cremar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris