lluvia ligera
  • Màx: 25°
  • Mín: 23°
21°

El Drac Inca sol·licita l'organització de la Copa Príncep d'Astúries

El club valora aspectes esportius, econòmics i institucionals

El Drac Inca del 2000 està disposat a rompre amb el passat. Nou equip, nova estructura professional... i la sol·licitud d'organitzar la propera edició de la Copa Príncep d'Astúries, un dels dos títols de la LEB i que disputen, els dies 2 i 3 de febrer, els tres primers classificats de la primera volta de la Lliga, més l'equip amfitrió.

El director general del Bàsquet Inca, José Antonio Artigas, després d'estudiar els pros i els contres de la conveniència d'organitzar l'acte, traslladà el seu veredicte a la directiva, i aquesta l'hi ha donat el vistiplau.

Artigas afirma que «organitzar la Copa seria positiu a nivell esportiu, econòmic i com a club. En l'àmbit esportiu perquè estaríem a dos partits de poder guanyar un títol. En l'econòmic perquè l'impacte sobre Inca i sobre Mallorca, amb la quantitat de gent que arrossega un acte així, seria molt beneficiós. I com a club, perquè serviria perquè el nou Bàsquet Inca es presenti en societat».

Aquesta edició de la Copa Príncep serà menys costosa que les anteriorment realitzades, en què els equips participants eren vuit. Ara, només n'hi ha quatre, i un d'ells seria el Bàsquet Inca, per la qual cosa només s'haurien de pagar les despeses a tres equips i a la delegació de la Federació Espanyola de Bàsquet. El fet que Mallorca sigui un emplaçament turístic, amb l'atractiu que suposa per l'arribada d'aficionats dels equips visitants, pot inclinar la balança cap a Inca.

De moment, altres ciutats com Melilla, Tenerife, Lleó o Còrdova també han presentat la seva sol·licitud per acollir l'acte, i no és descartable que se n'hi afegeixin un parell més els dies que queda de termini (fins el 21 d'agost). La decisió de la Federació serà una setmana després. Com afirmen des del Bàsquet Inca, «per intentar-ho que no quedi».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris