lluvia ligera
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

El Drac Inca despatxa Jeff Chambers

El club el sancionà, el jugador demanà la baixa i li fou concedida

Jeff Chambers ja no és jugador del Drac Inca. La directiva del club inquer decidí solucionar els problemes que darrerament li estava causant el seu nord-americà donant-li la baixa i enviant-lo de tornada cap als Estats Units. Segons un comunicat emès per la directiva del Bàsquet Inca, el club informà Chambers que li havia imposat una sanció per haver abandonat la concentració de l'equip inquer en la darrera visita a Badajoz i no haver tornat a la nostra illa amb la resta de components de la plantilla dirigida per Paco Olmos.

Davant això, segons la directiva inquera, el jugador es negà a acceptar la sanció i s'indignà de tal manera que demanà que li donassin la baixa de manera immediata, enmig d'una agra discussió entre l'aler-pivot de Maryland i els rectors del club del Raiguer. Davant això, els directius no volgueren sentir més les explicacions de Chamber i acceptaren la seva petició. Li donà la baixa i, l'horabaixa, el jugador ja s'acomiadava dels seus companys al vestidor del Palau Municipal d'Inca.

Així, Paco Olmos es queda sense un dels homes clau en el bon primer tram de temporada, a qui intentava recuperar mentalment i física de la davallada de rendiment que estava tenint. El tècnic valencià veu d'aquesta manera com ha de preparar el partit de diumenge contra el Múrcia, vital per les aspiracions inqueres de ficar-se als play-offs, sense parella estrangera, atès que el darrer i flamant fitxatge, Lou Roe, es troba lesionat i no podrà tornar fins la setmana que ve. Actualment, Olmos només pot comptar amb vuit jugadors per preparar aquest transcendental matx.

Malgrat quedar-se amb només un estranger pel que resta de temporada (que pot ser més curta de l'esperat si no es classifiquen pels play-offs), la directiva inquera ha descartat realitzar un altre esforç econòmic per suplir la baixa forçosa de Jeff Chambers, per la qual cosa Roe, quan torni, es quedarà com a únic forani de l'equip.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris