algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

El Consell fa marxa enrere en la seva subvenció al Bàsquet Inca

Les bones expectatives de les primeres reunions no s'han ratificat en les darreres

El Bàsquet Inca s'ha trobat amb un problema amb el qual no comptava, i és que el Consell de Mallorca ja no sembla tan disposat a complir la seva promesa de subvencionar el club més representatiu del bàsquet mallorquí. En les primeres reunions mantingudes amb Mateu Sedano, màxim responsable d'Esports del Consell de Mallorca, les bones intencions, paraules i promeses de subvencions varen ser la tònica predominant. Fins i tot sorgí una idea que al Bàsquet Inca li anava de meravella i és que l'acord fos per a quatre anys, per la qual cosa el Bàsquet Inca es podria haver despreocupat durant aquest temps d'anar a la recerca de subvencions.

La sorpresa ha estat majúscula quan, passades les setmanes i quan ja es donava per fet que el sí a la subvenció era només una qüestió de formalitats (que s'aprovàs el pressupost del CIM), el darrer contacte de la directiva presidida per Sebastià Penya amb el Consell ha deixat com a conseqüència una marxa enrera en la intenció de tornar a donar els 9 milions que ja havia donat l'any passat, la mateixa xifra que s'ha demanat per a enguany.

La reacció del Bàsquet Inca ha estat demanar una audiència amb la mateixa presidenta del Consell, Maria Antònia Munar. Segons el president del club mallorquí, «creim que hem de ser rebuts per la presidenta, ja que som el primer club professional de bàsquet de l'Illa i, a més, dirigits per mallorquins, cosa que no poden dir altres clubs professionals. Creim que som un club important, i que desenvolupam una activitat molt important per als mallorquins, tant a nivell de promoció del bàsquet professional com a nivell de bàsquet base».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris