muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
18°

La directiva del Bàsquet Inca no convoca eleccions i fa president Sebastià Penya

La decisió s'ha pres per la necessitat del club de tenir immediatament un cap visible

Canvi de plans en la directiva del Bàsquet Inca. Al desembre no se celebraran les eleccions previstes i la cúpula rectora del club inquer ha decidit que sigui un dels seus vicepresidents, Sebastià Penya, qui assumeixi el càrrec de president directament, sense passar per les urnes. La convocatòria d'eleccions era una decisió presa pels directius del Bàsquet Inca el juliol passat, malgrat que no estaven obligats a convocar-les.

El candidat «oficial» de la directiva era Sebastià Penya, qui exercí de portaveu des d'aquell mateix moment. Però pocs mesos després, els mateixos directius inquers han decidit obviar les eleccions i nomenar directament Sebastià Penya com a president de la Junta Gestora del club.

La raó d'aquest canvi d'idees és que «la directiva hem cregut que és el millor per al club. És un projecte nou que hem començat aquesta temporada i la millor cosa és que continuïn fent feina els mateixos que l'iniciaren», indicà Sebastià Penya.

El Bàsquet Inca no ha tingut un cap visible des de la marxa de Joan Rubert de la presidència, el mes de juliol passat, i el nomenament de Sebastià Penya com a president «era la solució més ràpida perquè hi hagués un cap visible del club, que és molt necessari per a les relacions del club, tant amb les institucions com per als jugadors, la premsa o l'afició».

L'organigrama directiu tindrà com a president Sebastià Penya, un duet de vicepresidents, Joan Rubert i Jordi Morey, i 15 directius més, amb diferents funcions cadascú. Penya ocuparà la presidència, però la seva paraula «no és la llei», com comenta ell mateix, i les decisions importants «les prendré consensuadament amb Rubert i Morey, amb els qui parl cada dia. I després amb la resta de la junta, ja que no solem resoldre res per votacions, sinó que ho feim per consens i unaminitat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris