nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

El Bàsquet Inca es desfà de Karim Outtara

El jove jugador del Pamesa Félix Herráiz serà el substitut del pivot africà

EL temps per Karim Outtara ja s'ha acabat, i el seu pas per la disciplina del Bàsquet Inca ha arribat a la seva fi.
Després de dos mesos d'intents perquè milloràs el seu rendiment, aquest pivot de Costa d'Ivori amb passaport francès no ha aportat res de positiu al conjunt inquer, i l'entrenador Paco Olmos ja no ha tingut més paciència i ha decidit passar a l'acció.

El principal obstacle per despatxar Karim Ouattara eren les reticències dels seus agents, tant l'espanyol com el francès, de rescindir un contracte que tenia garantit per tota la temporada. Aquest va ser l'obstacle perquè no el fessin fora fa unes setmanes.

Però, una vegada vist que el rendiment del pivot africà no millorava, l'agent espanyol del jugador, José Ortiz, ha comprès la postura del Bàsquet Inca, i, d'acord amb el mateix jugador, han decidit finalitzar la relació que els unia.

Un altre aspecte que ha influït decisivament ha estat la poca adaptació que ha tingut el jugador a l'equip. El fet que fos una persona tímida i que només parlàs en francès, ha provocat que no estigués plenament integrat en el bon ambient que regna dins l'equip inquer.

En tancar aquesta edició, l'únic detall que faltava per tancar l'operació era la conformitat de l'agent francès del jugador, que no posarà cap inconvenient.

El club i l'entrenador Paco Olmos treballa des de fa temps en la recerca d'un substitut de garanties per Karim Ouattara, per quan arribés el dia del recanvi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris