cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Roman Rubchenko arriba destinat a convertir-se en l'estrella del Bàsquet Inca

Olmos el definí com «un jugador polivalent que resoldrà molts problemes en l'equip»

La plantilla ja està tancada. El jugador destinat a convertir-se en l'estrella de l'equip, Roman Rubchenko, va ser presentat ahir dematí al Palau d'Esports Municipal d'Inca. Rubchenko, vint vegades internacional amb tan sols 23 anys, 205 centímetres d'alçada i 103 quilograms de pes, va ser definit per Paco Olmos com un dels «millors estrangers que jugaran enguany la Lliga LEB». El mateix Olmos no va desaprofitar l'oportunitat de desfer-se en elogis envers el nou jugador: «Rubchenko és un home polivalent i pot jugar indistintament en la posició de tres o de quatre, cosa que va molt bé per als interessos de l'equip», i va afegir que «ell ha mostrat molt d'interès, sap que ve amb el rol de ser un jugador important».

En aquest sentit, Rubchenko va confessar que «no em sent gens pressionat. Jo faré el meu joc i treballaré fort amb la resta de l'equip i, si perdem el primer partit, mala sort, però tampoc no em sentiré pressionat». Igualment, davant la seva condició d'estrella de l'equip, va afegir que «als Estats Units em varen ensenyar que no existeix el jugador estrella de l'equip, sinó que els triomfs s'aconsegueixen entre tots».

L'esquerrà Roman Rubchenko, tot i la seva gran alçada, destaca, especialment, per l'efectivitat en el llançament de tres i per la seva capacitat de jugar, indistintament, de cara o d'esquena a la cistella. Olmos va ressaltar «la seva gran potència en el rebot ofensiu, molt important en el joc d'atac».

El jugador ucraïnès, que ve de jugar la Lliga israeliana amb el Hapoel Eliat, va confessar que se sentia «molt més còmode en la posició de tres», tot i que reconegué que «defensivament puc tenir problemes quan em trobi amb alers molt més baixos que jo perquè tampoc no hi estic gaire acostumat». També va afegir que, «quan es produeixi aquesta circumstància, em convindrà més jugar com a pívot baix».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris