cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
20°

El Bàsquet Inca es tornà a reunir amb el Mallorca

El Bàsquet Inca continua fent feina de valent per enllestir el quart projecte a la lliga LEB, i pel que sembla el més ambiciós de tots amb diferència. Mentre la directiva continua cercant un patrocinador principal per a l'equip, paral·lelament s'han acostat al Reial Mallorca per establir un conveni de col·laboració que els serveixi per millorar.

Així, ahir capvespre es reuniren al Lluís Sitjar Pep Mula, José Luís Madico i el gerent del Bàsquet Inca, amb el director de Relacions Externes i Comunicació del Reial Mallorca, Ramon Servalls, per continuar les xerrades sobre aquesta col·laboració.

El club inquer pretén que el Mallorca els doni una mà en qüestions que no afecten directament el rendiment de l'equip, però que sí poden millorar el bon fer del club. Així per exemple aquesta col·laboració pot servir per accedir a una millora econòmica i de comoditat en tot el referent als viatges de l'equip amb la col·laboració amb Viatges Marsans i la companyia Spanair. Un altre aspecte seria el de la col·laboració que manté el club de futbol amb Bancaja i de la qual es podia beneficiar el Bàsquet Inca.

Com a contraprestació a tot això, també s'estudia que els socis del Mallorca poguessin accedir a qualque partit del Bàsquet Inca durant la temporada.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris