nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

La directiva del Bàsquet Inca decideix mantenir-se al capdavant del club

Els seus membres donaren ahir vespre el sí al quart projecte LEB

No cal passar pena. El Bàsquet Inca continuarà a la lliga LEB i ho farà amb una Junta Directiva completa i coneguda ja pels seguidors i aficionats del club inquer. Després que ahir vespre s'esgotàs el termini per presentar candidatures a la presidència i directiva del club, sense que ningú no presentàs cap projecte, l'anterior directiva del Bàsquet Inca, amb Joan Rubert al capdavant, decidí mantenir-se al seu càrrec i tornar a provar sort amb l'equip.

La decisió es va prendre ahir vespre en reunió de la junta Gestora i després de sopesar els pros i els contres que es presenten a aquestes altures, i sabent més o menys amb els diners amb els quals compten per formar un equip competitiu per a l'any que ve. Això no obstant alguns dels membres de la directiva anterior decidiren abandonar el seu càrrec i altres ocuparen el seu lloc. Aquesta és la primera gran passa per tirar endavant el nou projecte per a la pròxima temporada a la Lliga LEB, i en el qual Joan Rubert i la directiva del Bàsquet Inca pretenen formar un conjunt mínimament competitiu per abandonar definitivament la imatge de perderor que han forjat durant aquests tres anys a la categoria.

Així les coses, durant tot aquest temps el club ha continuant fent feina per trobar patrocinadors a bastament per arribar als 80 milions de pessetes que garantirien segons el president inquer, un equip per lluitar amb garanties dins la categoria.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris