algo de nubes
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.85°

El Consell de Mallorca presenta una convocatòria d'ajudes a l'esport de 3 milions d'euros per a famílies, clubs i entitats

El Consell de Mallorca obrirà una convocatòria de 2,5 milions d'euros dirigida a famílies amb infants federats per a la pràctica d'algun esport i també posarà a disposició dels clubs i entitats esportives sense ànim de lucre una línia de subvenció de 700 mil euros en concepte de despeses generades per a la seva activitat.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el conseller de Transició, Turisme i Esports, Andreu Serra, rebuts pel batle de Marratxí, Miquel Cabot, han presentat aquest dimarts les noves ajudes esportives destinades a famílies, clubs i entitats mallorquines per aquesta temporada 2022-2023.

Els ajuts familiars a l'esport escolar federat estan destinats a infants i joves d'entre 6 i 16 anys, amb una aportació de 200 euros com a cobertura de les despeses d'inscripció a clubs esportius per a dur a terme activitats esportives federades de qualsevol modalitat.

Per poder optar als ajuts econòmics, les famílies hauran d'haver tengut durant l'exercici fiscal del 2021 uns ingressos bruts màxims que no poden superar els 50.400 euros anuals.

Cladera ha remarcat que des del Consell volen «ajudar les famílies i garantir que cap infant o jove quedi exclòs de fer esport, a més de continuar impulsant la pràctica esportiva, en aquest cas federada, que suposa una activitat extraescolar molt demandada». Des del Consell estimen que amb aquesta mesura poden arribar fins a 12.500 nins, nines i joves de Mallorca que fan esport federat.

Pel que fa als clubs i entitats esportives sense ànim de lucre, podran optar fins als 3.000 euros en concepte de despeses associades a organització d'esdeveniments, material i roba o trofeus i medalles. Aquesta convocatòria d'ajuts ha duplicat enguany la seva quantia, passant dels 350.000 euros invertits l'any 2022 als 700.000 euros actuals.

La publicació de la convocatòria al BOIB està prevista per a la setmana vinent i les famílies i entitats tendran 20 dies hàbils per sol·licitar els ajuts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.