nubes dispersas
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
13°

El Departament de Filologia Catalana de la UIB expressa «preocupació» per l'exempció del català a sanitat

El Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB ha emès un comunicat en què mostra «la seva preocupació» per l'exempció del requisit d'acreditar coneixements de llengua catalana al personal sanitari. Es mostra fermament en contra de la convocatòria que permet accedir a l'administració sense demostrar saber català.

El Departament recorda que l'Estatut d'Autonomia i la legislació requereix que els poders públics promoguin polítiques en garantia de la normalització de la llengua catalana. Argumenten que la recent convocatòria «violenta la llei», «deixa indefensos els ciutadans» i «restringeix espai d'ús del català».

Per aquest motiu, el departament mostra el seu suport a les iniciatives de l'OCB i el sindicat STEI d'impugnar les convocatòries. També s'ha sumat a la petició perquè es convoqui d'urgència el Consell Social de la Llengua Catalana per a debatir-hi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xisca, fa dervers d'un any
Es que està ben clar que el sanitaris no venen per que NO se les ofereix una remuneració suficient. A Balears, la vida és molt cara. El CATALÀ és una qüestió purament postureo polític
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente