muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

El Pi reuneix el seu Consell General per determinar el funcionament del congrés extraordinari del setembre

En la reunió s'ha explicat la situació del partit en aquests moments difícils i s'ha obert el període per rebre propostes per com s'ha d'afrontar la nova etapa

El Pi ha reunit aquest dissabte el Consell General de la formació, òrgan que s'ha de convocar entre congressos, per tal de començar a determinar les bases del que s'ha de celebrar el pròxim 25 de setembre. Tolo Gili, nou secretari d'El Pi després de la dimissió d'Amengual, ha deixat clar a Costitx que «hem explicat quina és la situació del partit en aquests moments i hem obert el període per rebre propostes sobre com s'ha d'afrontar la nova etapa».

Segons Gili la nova direcció del partit vol «pactar un full de ruta que ens porti al congrés amb garanties» i volen que «la gent participi i faci aportacions». «Volem que sigui un congrés el més obert possible i serveixi per rellançar el partit que, com s'ha demostrat, és molt necessari per a poder defensar els interessos de la nostra terra sense cap directriu de Madrid», ha asseverat.

El secretari general d'El Pi també ha assenyalat que «hem de preparar un reglament pel congrés i facilitar tota la informació a les candidatures que es vulguin presentar». «El que menys importa ara són els càrrecs del partit, hem de col·laborar tots per a fer una proposta atractiva i que connecti amb la ciutadania», ha sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.