muy nuboso
  • Màx: 10.62°
  • Mín: 7.47°
10°

Neix a les Balears una plataforma socialista de suport a Pedro Sánchez

Neix a Balears una plataforma socialista de suport a Pedro Sánchez. | E.P.

Militants de tot l'arxipèlag balear han constituït aquest dissabte a Bunyola la plataforma socialista de les Balears de suport a Pedro Sánchez.

Per als signants, Pedro Sánchez representa «un projecte que sap entroncar els 137 anys d'història del PSOE». En aquest sentit, han assegurat que «amb els temps actuals, en els quals es requerirà més transparència, pluralitat i dinamisme per tornar a il·lusionar a la militància socialista», Sánchez constitueix "sens dubte" la millor opció.

En el seu manifest han denunciat la «dilació» en la qual ha incorregut la Comissió Gestora en la convocatòria d'un Congrés «que ja s'hauria d'haver celebrat» i el «inexplicable» retard del qual ha aprofundit en la crisi socialista.

Unitat de la militància

Així mateix els creadors han assegurat que el partit es troba «davant un moment crucial en el què és necessari tornar a reconstruir el projecte socialista des de la unitat de tota la militància i entorn d'un projecte d'esquerres, creïble i coherent».

La portaveu de la plataforma, Sandra Llop, ha declarat que en els propers dies es realitzarà la presentació pública de la plataforma i es recorreran les diferents agrupacions de Balears per servir de punt de trobada de tots aquells que recolzen a Sánchez.

Llop ha considerat que Sánchez representa «la garantia que la veu de la militància mai més serà ignorada» i ha manifestat que «amb les seves accions i amb la defensa de les seves conviccions fins a les seves últimes conseqüències, ha demostrat tenir la credibilitat i coherència que se li exigeix a qui hagi de liderar el partit».

«Amb Pedro Sánchez com a secretari general, el PSOE tornarà a la senda d'un partit socialista d'esquerres, coherent i creïble. El PSOE que desitgem per tornar a ser útils a la ciutadania», han sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Margalida, fa mes de 7 anys

Segur que cap d'aquests no té càrrec. Els que tenen càrrec i sou, ben vius que aniran de donar suport a perdedors.

Valoració:1menosmas
Per barrufet, fa mes de 7 anys

-Teng la total convicció que el Pedro Sanches es fará el "araquiri" ben prest ja que estic convençut que en las properas eleccións per escollir el nou secretari general del PSOE quedará l´últim.- Lo trist es que ell que es una persona inteligent no se n´adona de que el seu "tempo" ja ha passat.- (Es un cas similar al del Bauzá aquí a las illes, un altre iluminát que no veu la realitat.)

Valoració:2menosmas
Per Peret, fa mes de 7 anys

Monàrquics, neoliberals i espanyolistes. Que se'n vagin a Madrid!

Valoració:3menosmas
Per a qué, fa mes de 7 anys

Toca ferro.

Valoració:0menosmas
Per Sort, fa mes de 7 anys

Millor que la facció corrupta que ha fet possible un govern del PP, si que ho és

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente