algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.65°

Armengol crida a fer front comú en defensa d’un millor finançament

Armengol assegura que reclamarà un millor finançament. | CAIB

Francina Armengol, presidenta del Govern Balear, ha destacat durant la valoració dels primers 100 dies de govern que una de les qüestions bàsiques d’aquesta legislatura serà la millora del finançament autonòmic.

La presidenta ha assegurat que l’Arxipèlag ha estat tractat injustament per Madrid i que passi el que passi a les eleccions generals de desembre, dedicarà tots els seus esforços a cercar els acords amb el Govern de l’Estat per assolir un millor finançament.

Biel Barceló, vicepresident del Govern, ha assegurat per part seva que cal redefinir el model de desenvolupament econòmic per a poder convertir-nos amb unes illes europees sostenibles. En aquest sentit, també ha reclamat un millor finançament econòmic per garantir els serveis públics de la comunitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Macia, fa mes de 8 anys

I d,aixo n,has parlat amb na Susana Diaz a veura meam que troba?
Salut, republica, llibertat. ,//*//

Valoració:2menosmas
Per Antoni Ramis Caldentey, fa mes de 8 anys

Un altre "brindis al sol" ?

Per a començar, que mostrin la resposta per escrit de Pedro Sánchez a la mateixa petició que va fer MÉS als dos socis de govern, Podemos i Psoe: que els seus liders es comprometin, per escrit, a que, des del poder que assoleixin a les properes generals, donin un major finançament, més just, a Illes Balears

Valoració:1menosmas
Per Biel, fa mes de 8 anys

Vist el que estan fent, tot el que pugui arribar més de finançament no repercutirà en els ciutadans contribuents de Balears, serà per als polítics i enxufats amics seus i familuars i per als immigrants que hi ha i per als que envien a demanar despeses pagades. Subvencionar altres comunitats o subvencionar immigrants aquī, de cara als ciutadans de Balears ho podem entwndre com un robatori igual. Governen en contra nostra.

Valoració:1menosmas
Per Salvador, fa mes de 8 anys

Quiere más dinero para engrosar sus arcas, que la política no es eterna y con la farmacia no es suficiente para ir tirando.

Valoració:-3menosmas
Per Capità Moragues, fa mes de 8 anys

És fàcil Francina, sols basta optar per la independència. No volem plorar eternament per pidolar el què ens roben.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente