algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Aturen el desnonament d'una família de dotze membres a Llucmajor

L'execució del desnonament de la família Santiago Moreno, composta per 12 persones, 8 de les quals són persones amb discapacitat, s'ha aconseguit aturar aquest divendres.

Davant les portes de l'habitatge, a Llucmajor, s'han concentrat desenes de persones properes i membres de Stop Desnonaments Mallorca, Front Obrer i la plataforma Ciutat per a qui l'habita, que han celebrat la paralització del desallotjament.

La suspensió es produeix després que la família hagi duit el seu cas fins a l'ONU. En una recent resolució, el seu Comitè de Drets Econòmics, Socials i Culturals informa que, de moment, ha sol·licitat a l'Estat que se suspengui l'execució de la mesura mentre estudia l'expedient.

Des de la Plataforma contra els Desnonaments han criticat «l'exagerada» presència policial, en total nou vehicles de la Guàrdia Civil i dos vehicles de la policia municipal. Així mateix, han recordat que es tracta del «quart intent de desnonament de la família Santiago Moreno»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 4 anys

La noticia es inquietant. La qüestió ha arribat a l'ONU. Però si el propietari de l'habitatge la vol recuperar, l'administració pública s'ha de fer càrrec. També es molt injust que els propietaris de un habitatge el perdin, per deixadesa de les administracions públiques.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente