algo de nubes
  • Màx: 18.52°
  • Mín: 8.69°
18°

El PI defensa les polítiques municipals centrades en les persones

4887
Els membres d'El PI de Pollença, Marilén Capllonch, Teresa Ferré, Rafel Ballester, Joan Ramon Mateu, Margalida Capllonch i Martí Roca. | El Pi

Teresa Ferrer, nova regidora d'El PI a l'Ajuntament de Pollença, defensà durant la presa de possessió del càrrec que “no es poden fer polítiques de dretes o d'esquerres, s'ha de fer sempre el que més convé a les persones, al ciutadà, al poble”.

Ferrer, que és la primera de les tres regidores que se sumaran a l'equip de Govern on ja hi fan feina Martí Roca i Joan Ramon Mateu, també es va mostrar favorable a defensar "l'estima de la nostra identitat ara que assistim a un retrocés sense precedents a la història recent".La regidora, que encara està a l'espera d'acordar les àrees que gestionaran les noves incorporacions, es presentà com a pollencina i va voler agrair la feina feta pel seu antecessor, Miquel Ramon.

Segons asseguraren des d'El PI, “l'estimació al municipi i les seves inquietuds polítiques la varen dur a formar part del PI i ara, a ser part de l'equip de govern de Pollença”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.