algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

El PP denuncia noves pintades a la seu d'Inca

3292
El missatge que s'hi pot llegir és “Avortament lliure i gratuït” amb la firma de l'organització juvenil Arran. A la porta de la seu també hi han aparegut taques de pintura groga. | PP

La seu del PP d'Inca ha aparegut dissabte plena de pintades en contra del projecte de la llei d'avortament. El missatge que s'hi pot llegir és “Avortament lliure i gratuït” amb la firma de l'organització juvenil Arran. A la porta de la seu també han aparegut taques de pintura groga.

Miquel Vidal, secretari general del PP balear, ha lamentat que l'organització juvenil “reiteri el seu vandalisme” ja que “no és la primera vegada que les nostres seus pateixen els atacs d'aquest grup independentista”.

En aquest sentit, Vidal ha manifestat que en el cas d'Inca és la quarta vegada en menys d'un any que la seu pateix pintades i atacs, encara que segons ha advertit “es desconeixen els autors dels atacs anteriors”.

El responsable del PP també ha reclamat la necessitat de què “tots siguem capaços de condemnar aquests tipus d'atacs, sense fissures” perquè, segons ha dit, “És l'única forma de fer veure a aquestes minories que intenten imposar la seva raó a través de la violència, que la majoria no acceptam l'atac com a mitjà d'expressió”. “Afortunadament no tothom entén de la mateixa manera el concepte de democràcia”, ha ironitzat.

finalment, Vidal ha informat de la presentació d'una denúncia davant la Guàrdia Civil i ha recordat que “vivim en un estat de dret en el qual s'han de respectar totes i cada una de les opinions, ideologies i partits polítics”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume C, fa mes de 10 anys

Cada pintada que fa Arran dóna un parell de vots al PP. Així no!

Valoració:2menosmas
Per Malament, fa mes de 10 anys

Al.lotets d´Arran: malgrat no sigui més que una pintada per una llei completament injusta, i que feis moltes activitats constructives, valdria més que no an+assiu pintant les portes que pagam tots noltros, perque aquesta gent del PP està cercant motius on no en hi ha, per posar-nos la etiqueta de TERRORISTES. Acàs no heu escoltat a na Cospedal?.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente