algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

El PP de Marratxí denuncia pintades i actes vandàlics contra la seva seu

2006
El PP de Marratxí denuncia pintades i actes vandàlics contra la seva seu. | PP

Miquel Vidal, secretari general del PP balear, ha denuciat “actes vandàlics” contra la seva seu. Els populars acusen l'organització juvenil Arran d'estar darrera les pintades i els esquitxos de pintura verda apareguts a la façana de l'edifici. Entre les inscripcions si podia llegir “Prou atacs al territori” o “ni Bauhaus ni polígon de son Macià”.

Vidal “condemna” que l'organització Arran “utilitzi el vandalisme para atacar un partit que està treballant intensament des del primer dia per treure endavant la comunitat”, criticant alhora que el col·lectiu hagi reiterat” la seva conducta “atacant de nou” una seu del PP.

El secretari general dels populars manifestà que tots els ciutadans “haurien de condemnar qualsevol tipus d'acte que impliqui la violència com a mitjà d'expressió, perquè afortunadament no tots entenem de la mateixa manera el concepte de democràcia”.  

Finalment, Vidal informà que l'agrupació ha denunciat els fets davant la Guàrdia Civil i ha recordat que “vivim en un Estat de Dret en què s'ha de respectar totes i cada una de les opinions, ideologies i partits polítics”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ., fa mes de 10 anys

I la investigación de les amenaces als maules com es troben?. I les de la escola Mata de Jonc?, i les de la OCB?.. Esper que s´investiguin totes les pintades i per suposat també aquestes, fetes a la seu del PP

Valoració:0menosmas
Per ianekin, fa mes de 10 anys

I vivim en un estat de dret on s'ha de respectar el dret a la protesta contra els governants si els governants ens governen contra els nostres drets i contra el nostre benestar.

Valoració:1menosmas
Per ianekin, fa mes de 10 anys

I noltros denunciam govern vandàlic i ningú ens fa cas perquè tot ho controlemcontrolen ells. Que pintin, que pintin. Massa bé.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente