algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Els veïns de Sóller lliuren les primeres instàncies contra la pujada de l'IBI

Quasi un miler de signatures condemnen l'apujada tributiva. | Col·lectiu Albaïna.

Els veïns de Sóller han lliurat més de 900 instàncies en contra la pujada de l'Impost de Béns Immobles (IBI) i reclamar-ne una rebaixa de l'increment del 0.85% al 0.55% per l'any 2014.

Representants de la plataforma per una Valoració Cadastral Justa a Sóller i el Col·lectiu Albaïna, han entregat aquest dilluns a les 10 hores en el registre de l'Ajuntament totes les instàncies signades fins al moment, mentre continuen l'organització d'actes reivindicatius.

Els dissabtes també continuaran muntant una parada al carrer de Sa Lluna per tal de recollir signatures i informar els ciutadans de la Vall sobre una pujada que consideren “abusiva”.

Casserolada
A més, el pròxim dissabte dia 26 d'octubre a les 12 h, dins dels actes reivindicatius, es farà una casserolada a la plaça de la Constitució de Sóller.

La plataforma i Albaïna consideren que els ciutadans de la Vall paguen “un dels IBI més cars de Balears” i consideren que molta gent “no podrà assumir aquest pagament, que ofega la gent major que disposa de rendes insuficients i impossibilita al jovent l'adquisició d'habitacles”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Concís, fa mes de 10 anys

Ja està bé d'inflar a imposts a la nostra gent mentre enviam quantitats enormes de doblers públics balears a la Mancha. No al centralisme espanyol.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente