algo de nubes
  • Màx: 20.4°
  • Mín: 13.1°
20°

El bou d'Algaida tampoc no aguanta el tsunami del PP

El cartell publicitari més famós dels darrers temps, el toro d'Osborne, s'ha fet popular i envia “Antich cap a casa”

125906
El toro d'Osborne, s'ha fet popular i envia "Antich cap a casa". | J. Socies - J.Socies

Només faltava pintar el bou per tenir la festa completa, després de la victòria popular. I sí ahir parlàvem de la gàl·lia algaidina, com un dels dos únics feus socialistes en tota l'illa de Mallorca, el toro de Son Munar, ubicat en aquest mateix municipi, va tornar a aparèixer ahir matí pintant. En aquesta ocasió, tot blanc, ple de gavines blaves i les lletres "PP", en clara al·lusió al tsunami popular de les darreres eleccions. A més a més, també en lletres blaves hi ha aparegut escrit "Antich pa casa". A la imatge publicitària també s'hi veuen altres noms, com el d'Armengol; i en lletres blanques, i sols visible del peu de la imatge, també hi ha els noms de "Bono" i "Chávez".

A preu d'or

Els quatre o cinc metres quadrats que fa la planxa de ferro de l'antiga publicitat s'han convertit darrerament en una de les tanques més valuoses per deixar-hi un escrit o un dibuix, i s'ha convertit en un altaveu perfecte per a qualsevol reivindicació. La pintada feta divendres passat a la nit encara no era eixuta (el bou es va dsepertar pintat de presoner i amb el nom de "J. Matas"), i dilluns el tornaren anar a pintar per il·lustrar-hi la victòria dels populars, en un espai molt proper a la terra de Francesc Antich, un dels grans derrotats en les passades eleccions -i és que aquesta incursió dins Algàl·lia estava ben estudiada i premeditada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per OSAMA, fa mes de 12 anys

Ahora entiendo porque eres notario........

Valoració:-1menosmas
Per Rafa, fa mes de 12 anys

Muy bueno Osama. Tengo otro para tí: Eran dos y se cayó el de enmedio....

Valoració:5menosmas
Per OSAMA, fa mes de 12 anys

RAFA..... JO NO SÉ SI EL TENC D'UNA MONEIA CAPUTXINA, PERÒ A S'HOSPITAL ES MEUS PACIENTS ESTAN BEN CONTENTS DE SA MEVA PROFESSIONALITAT........

Valoració:1menosmas
Per En Colau es missatge, fa mes de 12 anys

Som en Colau, es missatge de Son Munar. Que diu l'amo que si li continuen tocant ses bosses amb so puta animalet, idò que agafarà es xorrac gros i morta na Linda. I que si n'aplega cap d'altre trepitjant es sembrat, en tornar es bou el pintaran amb sa sang que li farà amb so mànec de sa xapeta. També s'ha cagat en Cristo i amb ses postetes des seu bubul. Lo altre no ho he acabat d'entendre, però ha dit no sé què de vagos, maleantes i senadors amb poques feines que si en tenen poques ell les posarà a entrecavar cebes.

Valoració:14menosmas
Per Joan, fa mes de 12 anys

I xim tu i tots es renegats de Mallorca i sa cultura balear si que feis oi. Tu i els teus vos podeu Anar a porgar fums.

Valoració:-14menosmas
Per Joan, fa mes de 12 anys

Molt be Claudia , pero que Molt be !!!! Ja ja ja ja. Hi ha gent en sa que Val la pena intercaviar opinions. Tu evidentment no ets una d' elles. Adeu campiona !!!

Valoració:-7menosmas
Per Tomeu, fa mes de 12 anys

Això des bou ja cansa. Prop`s conectar s'estructura metàlica a una toma de 200,000 volts.

Valoració:5menosmas
Per Lo Rat Penat, fa mes de 12 anys

En Jorge Campos,va fora corda,perque per pagar-li "los servicios prestados" li donaràn un bon càrreg en el nou Govern.Ja li eren poc els 3.000 € que li donava en Carlos Delgado,per no fer rès,Bè,per esser asesor de medi ambient a Calvià,que es lo mateix que no fer rès.Per cert en aquesta nova pintada hi han participat els "insignes" senadors Huguet i Fageda?.

Valoració:21menosmas
Per Claudia, fa mes de 12 anys

no era un "oi" estandar... era un "oi" de bArsAlonA... que és d'un català tan digne com el de Felanitx!! ;)

Valoració:20menosmas
Per Rafa, fa mes de 12 anys

Hay que reconocer que los maulets, aunque tengan el coeficiente intelectual de un mono capuchino, tienen el sentido estético más desarrollado que estos cafres de la gaviota.

Valoració:-15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente