muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Els millors plans per a fer a les Illes Balears

Les Illes Balears constitueixen un de les destinacions turístiques més importants de l'estat espanyol. Banyades per la mar Mediterrània, les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera compleixen les expectatives de qualsevol viatger. Platges, monuments, espais naturals i ciutats i pobles són destins ideals per a tota mena de gustos. Per això, una escapada a les Illes Balears és un pla perfecte per a totes les èpoques de l'any. A continuació, presentem alguns dels millors plans per a realitzar en l'arxipèlag.

Els banys àrabs

Els banys àrabs a Palma son un pla perfecte per a gaudir només, en parella o amb amics. Els banys ofereixen una gran gamma de serveis que inclouen diferents tipologies de banys i massatges relaxants. A més, el servei ofert varia en funció de cada estació de l'any. D'aquesta manera, els banys i els massatges permeten connectar tant amb la naturalesa exterior com amb la naturalesa interior de cada persona.

Ses Illetes

Entre les platges de Formentera, destaca especialment la coneguda com Ses Illetes. Considerada una de les millors platges, la seva sorra blanca i les seves aigües turqueses no deixaran indiferent a ningú.

Faro de Cavalleria

Un dels capvespres més màgics de les Illes Balears és el del Faro de Cavalleria, a Menorca. Per a accedir a ell, és necessari transitar una sinuosa carretera fins a arribar al far, situat en un penya-segat sobre la mar. A més, en les proximitats del lloc es troba una petita cova des d'on es pot obtenir una bonica imatge del far.

Sóller

El poble de Sóller, a Mallorca, és un dels pobles més bonics. Situat a tres quilòmetres del port homònim, per a conèixer-lo es pot utilitzar el tramvia que connecta el poble amb la mar. Així mateix, per a gaudir de la calma del lloc, res millor que prendre un cafè en algun dels establiments situats en la Plaça Constitució. Altres llocs d'interès són l'església de Sant Bartomeu, l'Ajuntament i el modernista Banc de Sóller.

Ses Salines

La platja de Ses Salines, a Eivissa, és un dels llocs perfectes per a fer un romàntic passeig en parella. Situada en el sud de l'illa, la platja està a tot just deu minuts del centre de la ciutat. En Ses Salines podràs gaudir de vastes extensions de sorra, vistes increïbles, restaurants, bars i botigues. A més, a Eivissa, tindràs la possibilitat de practicar submarinisme en moltes de les seves platges.

Illa d'Espalmador

Un altre dels millors plans que es poden fer a les Illes Balears és una excursió a la bonica illa d'Espalmador. Encara que està molt prop de la costa de Formentera, el millor és arribar a ella amb vaixell, ja que els forts corrents fan perillós arribar nadant. A més, el més aconsellable és portar menjar i aigua, ja que en aquesta illa no hi ha cap establiment en el qual poder comprar.

Cala Pilar

Cala Pilar és una de les platges favorites dels visitants de Menorca. Cala Pilar és una cala salvatge, encara poc coneguda i amb un contrast de colors que la converteixen en una de les principals protagonistes de les postals que es venen a l'illa. Per a accedir a ella, és necessari caminar aproximadament una mitja hora des que es deixa el cotxe.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.