algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

És realment important el disseny web per a la captació de clients? 

Una de les coses que defineix a internet és que és considerat l’aparador més gran del món, lloc on milers d'empreses es publiciten cada dia i creen promocions basades en aquest mitjà. Per aquest motiu, les persones que tenen accés a aquest mitjà poden beneficiar-se de tots els avantatges que ofereix i accedir a aquestes empreses per trobar aquells productes que tant desitgen i que és impossible trobar en una tenda física propera de la zona. 

Per això és de vital comptar amb un bon disseny web, ja que ens farà distingir-nos de la competència i que els clients se sentin segurs quan naveguen per la nostra pàgina: una visualització senzilla però que cridi a la gent i que a més sigui intuïtiva, és el que tothom cerca avui dia i això farà que es potenciï els productes que es desitgen oferir. 

Una de les millors empreses per fer aquest disseny a la perfecció és Metacom, una submarca del grup Metacom Inbound Màrqueting, on en el darrer any han aconseguit créixer més d'un 50 %, superant així totes les seves expectatives. Això es deu gràcies al dur treball de tots els professionals que ho formen i el seu treball en optimització i màrqueting online. A més de poder dissenyar la teva pàgina web des de zero, t'aconsellen de la millor forma per poder aconseguir tot el que el seu client desitja. Si vols treballar amb ells, pots trobar-los en el Carmel, un dels barris amb més antiguitat de tota Barcelona

A més, si ho desitges, també realitzen auditoria SEO de qualitat, per a petites i mitjanes empreses, tant nacionals com estrangeres, on t'ensenyaran a prendre les decisions correctes per poder situar la teva pàgina web en el més alt dels diferents motors de recerca. 

Mitjançant aquest disseny web es pot dirigir a sectors concrets de la població, prestant una especial atenció al seu mercat o a la seva zona geogràfica. D'aquesta manera es captaran nous clients gairebé sense adonar-nos, podent convertir a molts d'ells en consumidors fidels al nostre producte o marca. 

Si és cert que tenir el millor disseny web del món no ens garanteix que la gent vagi a entrar, per això és molt important el SEO, o la col·locació a la web mitjançant paraules clau, per mitjà d'aquest podem aparèixer als primers enllaços dels diferents motors de recerca d'internet, tals com Google, incrementant molt les possibilitats que la gent faci clic al nostre espai i no en el de la competència. 

El més important si es vol tenir un bon disseny i no es té molta idea sobre el tema és acudir a professionals. És veritat que hauràs de pagar una petita quantitat, però els resultats que t'oferiran faran que valgui la pena, ja que l'optimitzaran al màxim, fent que no es quedi penjada ni que calgui esperar molt de temps entre càrregues, cosa que fa que el 99 % dels clients abandoni la web i es decideixi per entrar a una altra que tingui unes millors prestacions. 

Pots obtenir més informació en aquest article.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.