cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.07°

Els directors d'institut valencians també demanen l'ajornament de la LOMQE

Més de 120 directors d'institut del País Valencià s'han reunit aquest dimarts a vespre en assemblea per aprovar per unanimitat demanar a la Conselleria d'Educació una pròrroga en l'aplicació de la LOMQE. La petició dels directors es basa en el retard del Consell en publicar el decret únic que ha de regular l'ordenació, els currículums, els horaris i l'avaluació d'ESO i batxillerat.

Durant la mateixa assemblea també es va aprovar un document que sol·licita que el decret autonòmic de la LOMQE l'elabori el nou Consell sorgit de les urnes d'aquest diumenge i no l'encara Govern de la Generalitat Valenciana.

L'objectiu dels directors és que el nou Consell, si neix de la majoria d'esquerres sortida de les urnes, reguli aspectes del projecte d'esborrany redactat per l'actual Conselleria d'Educació, com l'oferta obligatòria de l'assignatura de Religió, l'optativitat d'algunes matèries i rectifiqui la supressió d'assignatures optatives de lliure configuració.

L'Assemblea de Directors d'aquest dimarts ha comptat amb directors de 120 centres, prop del 70 per cent dels directors d'institut del País Valencià.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marianna, fa mes de 8 anys

No, parlava d' una servidora. Però esper que don Rito demostri ls seva innocència, perque en cas contrari, no sabràn a quin mòdul del centre penitenciari ingressar-lo.

Valoració:0menosmas
Per Paparra, fa mes de 8 anys

Es tracta de Don Rito?

Valoració:2menosmas
Per Marianna, fa mes de 8 anys

Aquests valenciàns son com una que jo conec, que aguanta, aguanta i aguanta, fíns que ja no pot més i llavors fa por. Una abraçada als valenciàns i molta sort.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente