algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

La Policia espanyola i la Guàrdia Civil duen a terme una gran operació antidroga a Son Banya que se salda amb 18 detinguts

L'operatiu conjunt de la Policia espanyola i la Guàrdia Civil contra el tràfic de drogues a Son Banya, així com en altres zones de Palma, Llucmajor i Inca, s'ha saldat amb 18 detinguts, 15 homes i 3 dones.

A més, s'han confiscat més de 100.000 euros, més de mig quilo de cocaïna, prop de dos quilos de marihuana, més de 1.600 sobres de kamagra, haixix, nombroses bàscules de precisió i una arma.

Tot això, després d'haver practicat un total de 31 registres a Son Banya, entre ells vuit punts de venda, i sis registres en altres zones de Palma, Inca i Llucmajor.

En l'operació antidroga hi han participat al voltant de 200 agents de la Policia espanyola i la Guàrdia Civil. Es tracta d'agents de diverses unitats d'aquests cossos policials.

La causa ha estat declarada secreta i està dirigida pel grup de Crim Organitzat de la Policia espanyola i l'equip de la Policia Judicial d'Algaida de la Guàrdia Civil.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per P, fa dervers d'un any
Cualque día delegació de govern hauria d explicar quant dobbers consten aquestes operaciones espectaculares;quanta gente cobra dietes i complements per venir a fer-les i sobretot SA Seva efectivitat. Duim Tota SA vida veient macroperacions i SA venta de drogues no ha turat mai ni un solo día.
Valoració:0menosmas
Per Bartomeu, fa dervers d'un any
Bona feina, quan fan les coses ben fetes també s’ha de dir!
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente