algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
18°

Atac a la seu del PP d'Eivissa

2382
Imatge de la seu del PP d'Eivissa. | PP Eivissa

La seu del Partit Popular d'Eivissa ha estat atacada aquesta matinada per uns «vàndals», segons ha descrit i condemnat el portaveu del partit a l'Illa, Miguel Jerez, que ha qualificat els actes d'«absolutament intencionats, incívics i salvatges».

«Ens hem despertat i hem trobat un acte vandàlic de magnituds extraordinàries. La porta de la seu ha estat cremada, la de l'edifici també i el replà on es troba la seu també ha resultat calcinat», ha explicat en declaracions a la premsa.

El portaveu ha lamentat que es tracti d'un acte «incívic i salvatge». «Només podem mostrar la nostra màxima repulsa a un acte que ha volgut acabar amb la seu del PP d'Eivissa, contra els béns de la nostra seu i possiblement, contra la nostra ideologia», ha reiterat.

Les mostres de rebuig no s'han fet esperar i alguns representants polítics ja han mostrat el seu menyspreu cap a aquests actes. Així, el president del Govern, José Ramón Bauzá, ha expressat des de Brussel·les "tot el meu ànim i suport a les persones del PP d'Eivissa. Agressions com la d'avui no poden més que reafirmar-nos en les nostres idees i valors".

També és el cas de la portaveu adjunta dels populars al Parlament, Margalida Prohens, que ha assenyalat a través del seu compte a Twitter, que espera "que tots els partits polítics condemnin de seguida aquests actes vandàlics". Per la seva banda, Vicent Serra, president del Consell Insular d'Eivissa, ha manifestat la seva "condemna total als actes vandàlics" i ha afegit que es tracta d'un "atac a la pluralitat democràtica".

Vides en perill
Jerez ha volgut destacar la «irresponsabilitat» dels autors del foc, «ja que en l'edifici viuen moltes famílies, que no tenen res a veure amb el PP i les conseqüències podrien haver estat terribles», ha censurat. «Hem de lamentar danys materials, que encara no hem pogut quantificar, però, afortunadament, no humans», ha asseverat el dirigent popular, al mateix temps que ha explicat que els fets, que podrien haver-se produït devers les 5 hores de la matinada, estan essent investigats per les autoritats.

Segons ha explicat, «els veïns s'han endut un gran esglai, encara que no han hagut de ser desallotjats de casa seva». El PP ha denunciat el succés per a intentar saber qui està darrere dels fets. «Volem saber qui ha provocat això», ha afirmat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Ramis, fa mes de 10 anys

Els comentaristes d'aquesta notícia queden ben retratats. I els "habituals" que ni tan sols apareixen també. Es comença justificant la violència i s'acaba como tothom sap.

Després no vos agrada que vos comparin amb aquella gent centroeuropea tan patriota i nacionalista dels anys 30.

Valoració:-4menosmas
Per Solc, fa mes de 10 anys

Per en Campos, i que vols que diguem que ha estat un desastre, una tragèdia. El que es un bon desastre és el que està fent el PP de les Balears, donant l'esquena a l'educació, o millor rient-se d'ells, clar tenen la majoria es legítim, es democràtic, per al PP crear agitació, i moure problemes on no ni ha, o només les veven ells, intenar cambiar una societat que ha viscut en Pau, ho almenys ho ha intentat. Si que ho és una tragèdia i no fa gens de gràcia !!!

Valoració:4menosmas
Per :, fa mes de 10 anys

Però la Policia trobarà els que ho han fet tot d´una. I tot el contrari dels atacs a la Escola Mata de Jonc, les amenaces als maulets, les pintades a la obra Cultural Balear i altres actes vandàlics, que han quedat sense investigar i segurament prescrits. L´embut és una gran metáfora i li haurioen de fer un monument.

Valoració:5menosmas
Per campos, fa mes de 10 anys

Encara ni un sol comentari. Si fos contra sa seu d'Arran, o ERC....

Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente