algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

Un autobús de l'EMT crema al Passeig Marítim sense que hi hagi ferits

El vehicle no traslladava viatgers i va cremar davant del parc de la Mar

Un autobús de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma calà foc ahir dematí al parc de la Mar a causa d’una avaria. El fet tingué lloc aproximadament a les deu i mitja, quan el vehicle circulava per l’autovia en direcció a Portopí. Llavors, l’avaria provocà que començàs a sortir-ne fum.

El conductor estacionà l’autobús al parc de la Mar perquè els viatgers poguessin baixar. Es creà un gran núvol de fum negre i les flames calcinaren el vehicle gairebé per complet.

La Policia Local i els Bombers de Palma es desplaçaren fins al lloc del succés. No va ser necessària la presència de cap ambulància, ja que tots els ocupants de l’autobús varen poder baixar abans que quedàs calcinat, i no hi hagué cap ferit. El vehicle provocà importants retencions a l’autopista de Llevant.

L’EMT va anunciar ahir que durà a terme una investigació "exhaustiva" per tal de determinar les causes de l’incendi i que incrementarà els controls i les revisions de les unitats i també del seu manteniment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un testigo, fa mes de 15 anys
Los bomberos tardaron mas de 30 minutos en llegar... Y eso que venian del Parque de Bomberos que hay junto a Son Dureta, que esta a menos de 2 Km... VAYA PROFESIONALES!!!! Menos mal que no habia que salvar ninguna vida!!
Valoració:-4menosmas
Per Esputniko, fa mes de 15 anys
Weird...
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente