algo de nubes
  • Màx: 20.11°
  • Mín: 13.93°
20°

Sus al pla de millora de patis escolars de Palma

L'Ajuntament de Palma invertirà en aquests propers mesos 400.000 euros en renovar el paviment i diferents models de jocs infantils dels patis dels col·legis de Palma. Aquesta inversió s'ha començat a executar aquestes setmanes.

Els canvis de paviment i de gronxadors s'han planificat en aquells centres escolars en els quals, després d'una auditoria, s'ha detectat elements que necessitaven una renovació per a ser més segurs i accessibles. En total, durant aquests mesos de tardor, s'està renovant el cautxú i instal·lant nous elements com a estructures d'escalada, tobogans, casetes o gronxadors de 21 centres escolars, de manera que aquest pla de millora arribi a la meitat dels centres d'educació pública de Palma.

Alguns dels centres en els quals s'han planificat millores són el CEIP Miguel Porcel, Gabriel Vallseca, Camilo José Cela, Joan Miró, Infant Felip (Molinar) , Coll d’en Rebassa, Es Pil.larí, Son Ferriol, Rafal Vell, s’Aranjassa, Els Tamarells, Escola Graduada, Aina Moll, Marià Aguiló, Secar de la Real, Establiments, Maria Antònia Salvà, Cas Capiscol, Felip Bauçà, Pràctiques, Són Pizà o El Terreno.

A més d'aquesta inversió, s'ha planificat també sumar una inversió de 600.000 euros al pla renove de parcs que s'ha anat realitzant al llarg de l'any. Així, s'ha previst anar renovant jocs infantils en espais com Les Meravelles, Tomàs Rullan, Vicari Joaquim Fuster o Can Tarrés i renovar així mateix pistes de petanca, pèrgoles, papereres o instal·lar noves taules d'escacs accessibles a més punts de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.