algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

Condemnen l'agressor d'un professional sanitari a més de tres anys de presó

El Servei de Salut s'ha mostrat «satisfet» aquest dijous amb la sentència dictada per un jutjat de Palma, que condemna l’agressió a un professional sanitari d’Atenció Primària. Concretament, s’imposa a l’agressor una pena de més de tres anys de presó pels delictes d’atemptat, lesions i coaccions. Salut defensa la «tolerància zero» davant les agressions i recorda «la importància de sensibilitzar i conscienciar la població en relació amb aquestes conductes».

El Servei de Salut disposa d’un Pla Integral de Prevenció d’Agressions a professionals de l’àmbit sanitari que té per objectiu prevenir, reduir i eliminar qualsevol agressió o acte de violència contra els treballadors dels centres sanitaris; protegir els treballadors i usuaris amb l’adopció de mesures de seguretat; transmetre pautes d’actuació en el cas que es produeixin incidents violents i, en el cas que l’agressió no s’hagi pogut evitar, garantir als treballadors assistència sanitària i jurídica.

És important destacar que entre el 15 i el 20 % de les agressions que tenen lloc en l’àmbit sanitari són físiques (cops, empentes, etc.) i la majoria recauen sobre dones (77 %). Les consultes, les plantes d’hospitalització i les admissions concentren set de cada deu agressions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ja, ja, ja..., fa dervers d'un any
Ara voldrà anar tot lo dia a la infermeria...
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente