algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

L'Estadi Balear i Son Malferit són els primers espais lliures de fum de Mallorca

L'Associació Contra el Càncer de les Illes Balears i l'Atlètic Balears han firmat un conveni en el qual col·laboraran en projecte 'Espais Sense Fum'. Mitjançant aquesta col·laboració, l'ATB ha declarat l'Estadi Balear i Son Malferit 'Espais Lliures de Fum' a partir de la pròxima temporada 2022-2023 i es compromet a difondre els missatges de prevenció de l'Associació.

Amb l'acord, l'Estadi Balear i Son Malferit, juntament amb la Misericòrida, són els tres primers espais lliures de fum de Mallorca.

La finalitat de la campanya conjunta és contribuir a la reducció dels efectes del tabaquisme, entre altres, mitjançant la promoció dels futurs canvis normatius necessaris per a la prohibició de fumar en espais públics i o privats exteriors.

L'Associació Contra el Càncer facilitarà recursos i eines destinades a assenyalar que les instal·lacions de l'Estadi Balear i Son Malferit són 'Espais Sense Fum', així com a formació i divulgació de prevenció del tabaquisme als tècnics i agents responsables del conjunt blanc-i-blau, a través de cursos de deshabituació tabàquica impartits per l'equip de psicòlegs de l'entitat.

Dins la campanya, l'ATB també realitzarà accions de sensibilització i conscienciació amb el voluntariat de l'Associació durant els tres primers partits de lliga que es celebrin a les instal·lacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.