cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 8.33°

Palma tanca les platges en la Revetla de Sant Joan

El batle de Palma, José Hila, ha signat aquest dilluns el decret de tancament de les platges de Palma el proper 23 de juny, Revetla de Sant Joan. La mesura cerca donar compliment a les actuals mesures sanitàries, que no permeten grans aglomeracions de persones i que marquen la necessitat de controlar els aforaments de les platges. Així, l’ús de les platges de la ciutat restarà prohibit entre les 19 hores del 23 de juny i les 6 hores del 24 de juny.

Les platges i zones de bany on és d’aplicació la mesura són les següents: les platges de Cala Major, Can Pere Antoni, Molinar, Ciutat Jardí, Cala Estància i Platja de Palma i les zones de bany de Cala Nova, Roques de Cala Major, passeig del Molinar, el Penyó, Cala Gamba, es Carnatge i Son Caiós.

L’Àrea de Seguretat Ciutadana activarà un dispositiu especial de la Policia Local de Palma per al control d'accessos a platges. A més del desplegament d'agents, que actuaran de manera preventiva i reactiva, s'emetran enregistraments en diferents idiomes informant de la normativa i es posarà senyalització avisant del tancament de les platges, entre altres actuacions. En el dispositiu col·laboraran activament unitats dels Bombers de Palma i voluntaris de Protecció Civil. Aquest dispositiu, com és habitual, es realitza en coordinació amb la Policia espanyola.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.