algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

Cort presenta 'Et feim costat', per a fer conèixer els recursos per a víctimes de violència masclista

La regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas, ha presentat aquest dilluns 'Et feim costat', la campanya per a fer a conèixer els recursos municipals que les dones víctimes de violència masclista tenen al seu abast.

Segons ha destacat Sonia Vivas aquest dilluns, «la voluntat de la regidoria és que les dones coneguin els serveis que tenen al seu abast i puguin fer ús dels mateixos per a així prevenir el feminicidi».

«Des de l'Ajuntament posam tots els nostres recursos perquè les dones que sofreixen violència masclista no hagin de prolongar la seva convivència amb l'agressor i puguin sortir d'aquesta situació», ha continuat la regidora.

La necessitat de treballar sobre aquesta qüestió, han explicat des d'aquesta àrea de l'Ajuntament s'ha posat en relleu amb l'increment en la demanda d'atenció i protecció durant el període de l'estat d'alarma (tant de casos nous com de casos en seguiment i en procés).

Per aquest motiu, ja s'han ampliat els programes d'atenció i protecció a les dones en situació de violència masclista i ara es vol posar l'accent en la millora de l'accés a la informació dels serveis d'atenció municipals, tant per a professionals com per a tota la ciutadania, amb especial atenció a aquells col·lectius més vulnerables.

L'objectiu d'aquesta campanya, han apuntat, és donar eines per a la detecció i la prevenció de les relacions afectives abusives, els estereotips masclistes, etc.

La campanya 'Et feim costat'

Pel que fa a la campanya impulsada 'Et feim costat', es prolongarà fins a finals d'enguany, amb especial incidència amb la celebració el pròxim 25 de novembre del Dia Internacional contra la violència cap a les dones.

Concretament, es preveu l'edició de cartells, la distribució de fullets informatius, contingut digital, entre altres. La difusió es farà en fins a cinc idiomes (català, castellà, francès, anglès i àrab) per a arribar a major nombre de persones. També s'ha editat una guia de recursos per a professionals.

Aquest projecte està subvencionat per l'IBDona en el marc del Pacte d'Estat contra la violència de gènere que estableix, en un dels seus eixos de treball, la prevenció a través de les accions de sensibilització de la societat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.