algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

Desenes de persones es concentren davant la residència del Caixer Senyor a l'hora del primer toc de fabiol

Desenes de persones s'han concentrat aquest dimarts davant la casa del Caixer Senyor, que aquest dimarts a les 14 hores havia d'acollir el primer 'toc de fabiol' de les festes de Sant Joan de Ciutadella, suspeses per l'Ajuntament arran de la crisi sanitària causada pel coronavirus.

En el vídeo publicat per IB3 es pot veure la concentració espontània entre càntics dels assistents. La majoria no duien màscara i no respectaven la distància de seguretat. Tampoc hi havia cap policia en el lloc dels fets.

La batlessa de Ciutadella, Joana Gomila, havia realitzat una crida a celebrar les festes de manera «íntima i familiar». També va apel·lar a la responsabilitat ciutadana i el compliment de totes les mesures de prevenció sanitàries com mantenir la distància social, rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i l'ús de màscares.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sac de gemecs, fa mes de 3 anys

Que esbrinin qui és aquest de la camiseta negra. És el culpable de tot, premeditat i mirant el rellotge a les 14 en punt. Segur que tots els ciutadellencs saben qui és. La batlessa també.

Valoració:0menosmas
Per la pregunta és, fa mes de 3 anys

El Segur està amargat per a no poder tenir una "corrida de toros ñordos". Amb sang per l´arena se li passen tots els mals.
Segur que no estàs vivint en terra equivocada ?

Valoració:1menosmas
Per Tanmateix, fa mes de 3 anys

Efectivament, s'estupidesa humana és infinita.

Valoració:12menosmas
Per segur, fa mes de 3 anys

Una vez más se confirma que la estupidez humana, no tiene fin.

- Covid 16, ¿ha dicho Vd.?

- ¿Y eso, ¿qué es?.

Y todo por un "toc de fabiol" del Caixer Senyor. Una fiesta que siempre me ha parecido excluyente para los que no pertenecen a la clase alta.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente