cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

[VÍDEO] Fan neta l'estàtua de Juníper Serra a Palma i demanen «respecte»

Aquest dilluns han aparegut pintades a l'estàtua de Juníper Serra de Palma enmig de la polèmica per l'enderrocament d'estàtues de colonitzadors i esclavistes arreu del món.

L'estàtua es troba a la plaça Sant Francesc de Palma, al costat de l'accés a la basílica i va ser creada el 1965 per l'artista d'origen basc, Horacio de Eguía. Es tracta d'una escultura de bronze, de 3,3 m d'alçada, que representa un Juníper Serra alçant una creu cristiana mentre posa la seva mà en un jove indígena mig nu.

El mateix dilluns, membres la Hermandad de la Santa Caridad de Palma, de la qual Juníper Serra n'és el titular, han acudit a fer neta l'estàtua i han demanat respecte. «Volem condemnar els actes vandàlics a l'estàtua de Sant Juníper Serra. Membres de la junta ens hem desplaçat fins al lloc per a netejar la pintura que algun depravat va llançar la nit d'ahir. No ens ficarem en política! Però demanam respecte. Gràcies per les paraules de suport i pels voluntaris que s'hi volien unir», han explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Idò, fa mes de 3 anys

O podrien haver pintat s'estàtua de Jaume I perquè si mos posam així, el que varen fer ses tropes mal dites "catalanes" a Ciutat el 31 de desembre de 1229 va ser un genocidi en tota regla. Però clar, aquestos són "dels meus" i no vull ni pensar-ho.

Valoració:-1menosmas
Per indeseaables, fa mes de 3 anys

¿Respeto cuando habitamos entre tanto indeseable solapados de intransigentes?

Valoració:0menosmas
Per Tià, fa mes de 3 anys


Aquesta genteta que volen fer els comptes de tot ("Llevau això", "Usau "lenguaje inclusivo", "Obligació de "assignar sexe als nadons", etc.) són uns manefles que ho voldrien arrasar tot al seu gust.

Observau la perversió del llenguatge (segons elles i ells, "El metge "assigna" un sexe al nadó", allà on "assignar" no vol dir això, sinó destinar a un càrrec, a una feina, a una ocupació, etc.) Quina voldrien que fos la missió del metge? El metge no "assigna" sexe sinó que "constata", i ni tan sols això perquè, molt abans de néixer, per ecografies ja sabem quin és el sexe del nonat.

Són, en potència, aquests "progres" i gent per l'estil, uns dictadors que, si podien, serien pitjor que en Hitler, n'Stalin i en Pol Pot. I vos assegur que no exager.

He romput amistat amb dues amigues (que ara ja no ho són) perquè es passaven el temps assenyalant-me amb un índex acusador i escainant "Això que has dit és masclista. Tu ets un masclista opressor, etc.). I molts de baldragues encara els donen la raó i els llepen la cresta, per no dir 90 cm més avall.

Companys i amics: n'estic fart, de tota aquesta comèdia.

Valoració:10menosmas
Per milk, fa mes de 3 anys

Mientes. Los tres la llevan y uno de ellos mal colocada. La tal Esperanza, se ve que no ve, o está cargada de mala milk.

Esta estatua su lugar adecuado es Petra y si no al patio del colegio que esta a 20 metros.

Valoració:-2menosmas
Per Antònia, fa mes de 3 anys

Mont bé al lots!!! Gràcies

Valoració:10menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 3 anys

Jo veig que duen mascareta. Posa't les ulleres, Esperança.

Valoració:7menosmas
Per ahir, fa mes de 3 anys

Estos minyons que embrutaren s´estàtua s´equivocaren de lloc, perquè haurien d´haver pintat sa Feixina de color roig, pels que representa..

Valoració:11menosmas
Per Esperança, fa mes de 3 anys

els que fan net sense mascareta i sense guardar les distàncies

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente