algo de nubes
  • Màx: 20.16°
  • Mín: 12.82°
20°

Cort posa en marxa la campanya 'STOP Racisme'

172753

La Regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l'Ajuntament de Palma, Sonia Vivas, ha presentat aquest dilluns la campanya 'STOP Racisme'. Una iniciativa amb la qual el consistori cerca combatre la discriminació que pateixen a Palma aquelles persones que pertanyen a minories racials, especialment a un moment en què la violència i la vulneració dels drets de les persones migrades ha fet sorgir moviments de rebuig arreu del món.

Per a la regidora Sonia Vivas, el racisme de la segregació «té també un eix de gènere». Les dones racialitzades de la ciutat necessiten les institucions del seu costat perquè pateixen la violència i el racisme per partida doble: «per ser dones i persones racialitzades».

La campanya es durà a terme les dues primeres setmanes del mes de juliol amb la instal·lació de taules informatives per tal de sensibilitzar la població i informar dels drets a les persones migrades que moltes vegades els desconeixen. S’han escollit punts estratègics com són Son Gotleu i s’Arenal. Precisament en aquesta barriada es pretén arribar també als empresaris i propietaris de petits establiments per ensenyar-los a realitat del racisme a la nostra societat.

En total es lliuraran fins a 12.000 articles de marxandatge (polseres, adhesius, xapes, bosses,etc.) entre la ciutadania. La iniciativa, que té un cost d’11 mil euros, preveia també unes jornades de formació i sensibilització adreçada a empresaris, persones de la comunitat i a la ciutadania en general, però que a causa de la Covid-19 han estat ajornades al mes de setembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.