algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

L'OMS diu que la immunitat contra el coronavirus pot durar entre 6 i 12 mesos

La directora del Departament de Salut Pública i d'Ambient a l'Organització Mundial de la Salut (OMS), María Neira, ha comentat que la immunitat contra el coronavirus podria durar entre sis i dotze mesos.

No obstant això, tal com ha matisat, aquesta hipòtesi es basa en la immunitat que han generat altres virus de la mateixa família, si bé no hi ha evidència científica sòlida que li doni suport.

«No ho sabem, però és cert que en altres virus de la mateixa família la immunitat dura diversos mesos, de manera que cal esperar que les persones que s'han infectat pel nou coronavirus i han generat anticossos puguin tenir immunitat entre sis i dotze mesos», ha argumentat la dirigent de l'OMS.

De la mateixa manera, Neira ha assenyalat que tampoc no hi ha una evidència científica sòlida sobre la hipòtesi que la calor debiliti el nou coronavirus i el faci menys mortal, si bé ha recordat que tots els virus respiratoris tenen una estacionalitat.

«Necessitam un any complet per a saber-ho, però tot sembla indicar que hi ha una relació, tot i que Singapur ens ha despistat perquè ha tengut molts casos de coronavirus i el seu clima és humit i càlid», ha explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per i tots contents!, fa mes de 3 anys

I torna-m´hi, torna.hi!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente