algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.88°
10°

La Federació de Veïns de Palma reclama a Cort el pagament de les bestretes pendents

La Federació d'Associacions de Veïns de Palma ha reclamat aquest dimecres al Consistori el pagament de les bestretes justificades el mes de gener passat i relatius a les subvencions rebudes en l'exercici 2017-2018.

Des de la Federació han mostrat la seva «màxima preocupació» i la de les associacions pel retard en el cobrament, argumentant que per part dels tècnics de Participació Ciutadana, «tots els tràmits havien conclòs satisfactòriament».

Han reconegut que la situació econòmica i els ingressos de moltes famílies es veuran condicionats per l'estat d'alarma generat per la pandèmia, però, han assenyalat, «seria totalment inadmissible» que també es veiessin perjudicades pel retard per a cobrar els seus honoraris a conseqüència que l'Ajuntament no paga les bestretes pendents en temps i formar.

Les associacions de veïnats i la mateixa Federació, han apuntat, tenen en total una vintena de treballadors amb contracte laboral i un centenar de monitors que desenvolupen activitats i projectes de dinamització en els barris, encara que ara les activitats estan suspeses per l'estat d'alarma.

Des de la Federació han explicat que els imports estan totalment contemplats en els pressupostos municipals i que no es requereix cap tràmit extraordinari, «només es necessita agilitar els tràmits normals» i han apel·lat a «la responsabilitat social i a la sensibilitat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.