cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

L’Ajuntament de Palma ultima el dispositiu de les eleccions del 10N

Cort ultima els preparatius per a les eleccions d'aquest diumenge. | dBalears

La Unitat de Dades Corporatives i Població, en col·laboració amb el Servei de Logística de l'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat, coordinen efectius i brigades municipals perquè demà estigui tot a punt als 79 col·legis electorals que hi ha a Palma.

Es col·locaran 425 taules amb un total de 850 urnes. Es dipositaran també 1.010 cadires i 170 cabines per tal de garantir el secret del vot. La totalitat d'aquests col·legis electorals són accessibles.

El cens electoral de Palma és de 289.448 persones, això són 1.100 electors més que als darrers comicis del passat mes de maig. L'augment es produeix per l'increment de la població i la incorporació de joves que en aquest temps han complert els 18 anys. 3.825 ciutadans han estat designats per ser membres de la mesa electoral, dels quals 1.275 seran titulars i la resta faran de suplents.

Per cada mesa electoral hi ha 9 components: un president, dos suplents per al president, dos vocals i quatre suplents de vocal. D'acord amb la Llei de règim electoral general, el president i els vocals de cada mesa han estat designats en sorteig públic entre la totalitat de les persones censades a ciutat. L'assistència és de caràcter obligatori.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.