algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Entitats presenten un document amb deu principis per a «construir el model de ciutat» de Palma

Vuit entitats han presentat un document amb deu principis per a «construir el model de ciutat» de Palma,

Segons ha informat una d'aquestes entitats, Palma XXI, la proposta va ser presentada en la primera sessió del nou Consell Municipal de Model de Ciutat que va tenir lloc aquest dilluns. Es tracta d'un òrgan de participació creat la passada legislatura per l'Ajuntament i la sessió va estar presidida per la regidora de l'àrea, Neus Truyol.

En aquest document, consensuat per les entitats i l'àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, es plantegen deu principis «que haurien de funcionar com a rectors de les decisions que prengui el consistori per a definir el model de la ciutat per als pròxims anys», segons Palma XXI.

En aquest document reivindiquen la necessitat de mirar «a llarg termini, promoure una ciutat de trobada i intercanvi, enfocada en les persones i amb un pla de barris fort, i impulsar una ciutat verda per a fer front a l'emergència climàtica», entre altres objectius. L'accés a l'habitatge, el pes dels barris, la cogestió del port i l'aeroport o el paper de la façana marítima són alguns dels temes que s'aborden en l'escrit.

També varen participar en aquest document el Cercle d'Economia de Mallorca, Fundació Gadeso, OCB, ARCA, Xarxa per a la inclusió social - EAPN Balears, Fundacions Darder Mascaró i Joves Arquitectes de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.