muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Cort celebra que a Palma convisquin més de 170 nacionalitats

L'Ajuntament de Palma ha acollit aquest dijous l'acte amb motiu del Dia de l'Immigrant, que ha comptat amb la presència de diversos col·lectius de persones veïnes de Palma procedents d'altres països, i ha celebrat que a Palma convisquin més de 170 nacionalitats diferents.

Segons ha informat Cort, el batle de Palma, Antoni Noguera, ha assegurat que «les diferències del color de la pell o nacionalitat no han d'impedir que hi hagi un sentiment i un vincle de pertinença a la ciutat».

Així mateix, ha explicat que des de l'Ajuntament s'ha treballat «de forma intensa» per a acostar els serveis municipals als col·lectius de persones immigrants. En la seva intervenció, Noguera ha recordat també algunes de les actuacions que s'han fet durant la legislatura, com la creació de la Fira de Cultures i ha destacat les polítiques d'integració amb col·lectius que s'han dut a terme des de la regiduría d'Igualtat.

Per part seva, el regidor d'Igualtat i Drets Cívics de Cort, Aligi Molina, ha recordat que a Palma conviuen un total de 170 nacionalitats i es parlen moltes llengües diferents que, segons ha assenyalat, «enriqueixen la mirada del món que es té des de la ciutat».

Finalment, ha alertat contra la construcció de missatges d'odi cap a la diversitat, «especialment el racisme i la xenofòbia» i ha recordat que més de 9.000 persones mallorquines s'han anat cap a altres ciutats i països a viure.

A l'acte també han assistit la tinent d'alcalde de Funció Pública i Govern Interior, Aurora Jhardi; la tinent de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll; la regidora de Benestar Social, Mercè Borras, i el representant de Districte Llevant, Daniel Oliveira, entre altres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.