algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Eleven al ple la modificació del PGOU de la façana marítima i Can Tàpera

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma ha acordat aquest dimecres elevar al Ple l'aprovació inicial de la modificació del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU), Sector Llevant / Façana Marítima, i l'aprovació de l'Estudi Ambiental Estratègic, tal com va aprovar la Gerència d'Urbanisme.

Segons ha informat Cort, la modificació té com a objectiu mantenir el parc de primera línia i traslladar l'edificabilitat corresponent a la zona de l'Nou Llevant. D'altra banda, la Junta de Govern també ha aprovat elevar al Ple la modificació del PGOU a l'àmbit de Can Tàpera, que suposa una reducció important de l'edificabilitat prevista en l'àmbit del turó i el bosc de Can Tàpera i continuació del bosc de Bellver, així com un important pulmó verd de la ciutat, que queda així preservat.

Un altre punt aprovat ha estat el conveni de col·laboració entre el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma per dur a terme actuacions d'inversió en virtut de l'acord de Capitalitat, per al qual el Consell transfereix a Cort 1,5 milions d'euros.

Suport a Europa Press i Diario de Mallorca

La portaveu, Susanna Moll, també ha expressat en nom de l'equip de Govern municipal el seu «suport i solidaritat amb els periodistes d'Europa Press i Diario de Mallorca», a qui la policia els va requisar el dimarts mòbils i ordinadors, en el marc de la investigació sobre la trama Cursach.

La llibertat de premsa, ha recordat Moll, és «un dret reconegut a la nostra Constitució, així com la inviolabilitat del secret de les fonts, que sembla haver-se vist greument afectat». «Sense mitjans de comunicació lliures no hi ha democràcia ni una societat ben informada», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.