algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.88°
14°

Arran i Alerta Solidària denuncien la retirada de pancartes reivindicatives per part de la policia

Arran i Alerta Solidària han denunciat aquest dilluns públicament els fets ocorreguts durant el 9è aniversari del Casal Popular Voltor Negre que es desenvolupava a la plaça del Bisbe Berenguer de Palou, més coneguda popularment com la plaça dels patins de Palma.

Durant l'esdeveniment una furgoneta i tres cotxes de la Policia Local de Palma varen comparèixer i varen retirat algunes de les pancartes reivindicatives que formaven part de l'ambientació de l'acte.

«Durant l'acte, que comptava amb tota la documentació permanent, ha arribat la Policia Local i, sense demanar per cap responsable de l'acte, ha retirat dues pancartes. Davant l'actuació política de la policia, els assistents a l'acte els han demanat explicacions i han impedit que retirassin una tercera pancarta. Les pancartes que formaven part de la decoració de l'acte exhibien lemes en favor de la llibertat dels presos polítics i contra la massificació turística», expliquen.

Un dia després, el partit de Jorge Campos, ACTUA BALEARES, es va atribuir l'atemptat contra la llibertat d'expressió. Aquests varen enviar un comunicat on explicaven que simpatitzants i col·laboradors seus varen procedir a la retirada de les pancartes. A més, explicaven que va ser després de la seva denúncia quan la Policia Local de Palma va acudir al lloc on es desenvolupava la celebració i va continuar amb la retirada de pancartes.

En la roda de premsa oferida aquest dilluns per Arran i Alerta Solidària han criticat l'actuació policial: «No s’entenen quines són les ordres que va complir la Policia Local per llevar les pancartes amb tots els permisos». També s'han demanat si la Policia Local és el «braç executor de la Guàrdia Civil».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Policia autonòmica ja!, fa mes de 5 anys

En canvi, els vàndals i delinquents d'extrema dreta van a llaure i cometen les seves troperies, amb total impunitat.
Per exemple, sabeu si ja han detingut o almanco aixevat una denúncia, a la que va tirar un cossiol damunt uns joves d'ARRAN? I qui me garanteix a jo, que no me tirará qualque cosa feixuga, si pas per baix de ca seva i dap que no soc dels seus?
Jo crec que se pensen que els d'esquerres no pagam impostos, que les seves nomines son satisfetes únicament pels de la dreta rància i renouera.
Hem d'exigir una policia autonòmica, perque aicí com estam és com no tenir a les nostres illes, cap cos de seguretat, o encara pitjor.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente